Натъкнахме се на една новина, която е  потрес, откъдето и

...
Натъкнахме се на една новина, която е  потрес, откъдето и
Коментари Харесай

ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ МВР РАШКОВ! ВМЕСТО ДА Е УВОЛНЕН ОТ МВР ЗАРАДИ „ЧЕРВЕИ“, „ЧАВКАТА/БАРБИ“ НАГРАДЕН С ПОЧЕТЕН ЗНАК НА МВР! „ПОЧЕТЕН“ Е И „ПИНГВИНА“! ЗАРАДИ ТОВА Е КОЧИНА МВР, ПОЗОР РАШКОВ, А ТИ ЩЕ ОСТАНЕШ В ИСТОРИЯТА НА МВР, КАТО ДЪНО, ЗАЕДНО С ЦВЕТ

Натъкнахме се на една вест, която е  шок, откъдето и да я прочетеш.

Министърът на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков наградил с най-високото звание в Министерство на вътрешните работи … шефа на ОДП – Варна Атанас Михов, прочут като „ Пингвина “ и началника на Второ РУП – Варна Чавдар Нанков, прочут като Барби/или Чавката, за който в АФЕРА има десетки изявления – от скандални по-скандални.

Същият тоя Чавката/Барби е „ безконечната Амбър “ – колкото повече се осира, толкоз повече го издигат в кариерата на Министерство на вътрешните работи и го награждават. Същият тоя Барби /Чавката бе в основата на МЕРЗАВСКОТО И ПОЗОРНО приключване на данни от Министерство на вътрешните работи по, продуциран от Цветлин Йовчев, спекулация, замазана старателно с цел да могат всички тези, които източиха масивите на Министерство на вътрешните работи да останат безнаказани и непокътнати.

АФЕРА има десетки следствия както за „ Червеи “, по този начин и за подвизите на Чавдар Нанков – Чавката/Барби, които осветлиха отвратителната реалност на Министерство на вътрешните работи, в частност ОДП -Варна.

Министърът на Министерство на вътрешните работи на „ Промяната “ Бойко Рашков обаче награждава с най-високия почетен знак на Министерство на вътрешните работи тъкмо тоя вид! Да ви таковаме „ смяната “!

Шефът на ОДП – Варна Атанас Михов „ Пингвина “ бе назначен пък от служебното държавно управление на Стефан Янев, отново с вътрешен министър – потресът Рашков, с помощта на съпорта на мерзавци, в това число и ексченгета от Варна, и единственото, което направи във Варна е кочината на Министерство на вътрешните работи да ухае на … чесън. Пълна несръчност и цялостна покруса е истината за „ ръководството “ на и на тоя вид.

Заради това е кочина Министерство на вътрешните работи, ПОЗОР РАШКОВ, а ти ще останеш в историята на Министерство на вътрешните работи, като ДЪНО, дружно с Цветанов!

Мерзавец си, Рашков, долен човек, без никакво опрощение!

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР